Aditivi alimentari, nutraceutice și alimente funcț...
Chimia alimentelor
Pediatrie
Semiologie și patologie chirurgicală
Epidemiologie
Nutriția mamei (presarcina, sarcina, alăptarea)
Endocrinologie
Nutriție artificială (nutriție enterală și parente...
Igienă
Semiologie și patologie medicală
Nutriția omului sănătos
Nutriția copilului sănătos și a celui bolnav
Diabetul zaharat, nutriție și boli metabolice
Nutrigenetică și nutrigenomică
Nutriția sportivului
Promovarea sănătății și educație terapeutică nutri...
Toxicologie alimentară
Boli infecțioase
Comunicare medicală
Abilități practice (4 gărzi a câte 12 ore)
Practica de specialitate anuală pentru însușirea u...
Farmacologie clinică (DO)
Etică și integritate academică (DO)
Metode de evaluare a compoziției corporale (DO)
Nutriția pacientului vârstnic (DO)
Morfopatologia obezității (DFA)