Login

Il browser deve avere i cookie abilitati Aiuto su Il browser deve avere i cookie abilitati
Alcuni corsi possono consentire l'accesso agli ospiti

È la prima volta che accedi qui?

In cazul în care nu vă amintiți datele de autenti**re, puteți cere resetarea parolei pe baza adresei de email înregistrată în profilul personal, accesand  http://moodle.umft.ro/login/forgot_password.php. Adresa de email implicita este cea cu care ati fost inregistrati la Admiterea in universitate.

După autenti**re, studenții pot accesa cursurile în care au fost înrolati, conform Planului de învățământ aferent specializării și anului de studiu. Conținutul acestor cursuri (resurse, activități) este stabilit de fiecare titular de curs, pentru orice nelămurire legată de acest aspect rugăm studenții să se adreseze direct cadrului didactic în cauză.

Pentru orice probleme legate de autenti**re, gestiunea conturilor sau a resurselor vă puteți adresa Centrului de Asistență Online - moodle.umf@gmail.com. Pentru situațiile speciale, care nu pot fi rezolvate online, studențiii se pot prezenta la sediul Disciplinei de Informatică medicală în fiecare marți, orele 15-16.40, sala IM011 (parter), asistența fiind asigurată de d-na Ș.l. dr. Anca Tudor. Pentru Responsabilii IT asistența este asigurată de Conf. dr. Mircea Focșa în zilele de marți, orele 13-14, clădirea Medicină 2, sala BF002 (etaj 2), pe baza de programare (mesaj catre admin pe Moodle sau prin email).