Log in

Cookies must be enabled in your browser Help with Cookies must be enabled in your browser
Some courses may allow guest access

Is this your first time here?

In cazul în care nu vă amintiți datele de autentificare, puteți cere resetarea parolei pe baza adresei de email înregistrată în profilul personal, accesand  http://moodle.umft.ro/login/forgot_password.php. Adresa de email implicita este cea cu care ati fost inregistrati la Admiterea in universitate.

După autentificare, studenții pot accesa cursurile în care au fost înrolati, conform Planului de învățământ aferent specializării și anului de studiu. Conținutul acestor cursuri (resurse, activități) este stabilit de fiecare titular de curs, pentru orice nelămurire legată de acest aspect rugăm studenții să se adreseze direct cadrului didactic în cauză.

Pentru orice probleme legate de autentificare, gestiunea conturilor sau a resurselor puteți adresa un mesaj Centrului de Asistență Online prin intermediul formularului de contactPentru situațiile speciale, care nu pot fi rezolvate online, studențiii se pot prezenta la sediul Disciplinei de Informatică medicală în fiecare marți, orele 14-15, sala IM011 (parter), asistența fiind asigurată de d-na Ș.l. dr. Anca Tudor. Pentru Responsabilii IT asistența este asigurată de Conf. dr. Mircea Focșa în zilele de luni, orele 14-15, clădirea Medicină 2, sala BF002 (etaj 2), pe baza de programare (mesaj catre admin pe Moodle sau prin email).