EMediqual - Centrul de Învățământ Virtual

Cookies must be enabled in your browser

Some courses may allow guest access

Log in using your account on:

Is this your first time here?

In cazul în care nu vă amintiți datele de autentificare, puteți cere resetarea parolei pe baza adresei de email înregistrată în profilul personal, accesand  http://moodle.umft.ro/login/forgot_password.php. Adresa de email implicita este cea cu care ati fost inregistrati la Admiterea in universitate.

După autentificare, studenții pot accesa cursurile în care au fost înrolati, conform Planului de învățământ aferent specializării și anului de studiu. Conținutul acestor cursuri (resurse, activități) este stabilit de fiecare titular de curs, pentru orice nelămurire legată de acest aspect rugăm studenții să se adreseze direct cadrului didactic în cauză.

Pentru orice probleme legate de autentificare, gestiunea conturilor sau a resurselor puteți adresa un mesaj Centrului de Asistență Online prin intermediul formularului de contactPentru situațiile speciale, care nu pot fi rezolvate online, studențiii se pot prezenta la sediul Departamentului de Dezvoltare Academică (Fac. Farmacie, clădirea veche, parter)asistența fiind asigurată de d-na Cristiana Emanuela Mitrovici. Pentru Responsabilii IT asistența este asigurată de Conf. dr. Mircea Focșa în zilele de miercuri, orele 14-15, clădirea Medicină 2, sala BF201 (etaj 2), pe baza de programare (mesaj catre admin pe Moodle sau prin email).